Talent Scouting PotatoEurope 2021 - 2 september

null    null

Voor het realiseren van de ambities van de Topsector Agri&Food zijn voldoende en goed opgeleide werknemers een kritieke succesfactor. Om het menselijke kapitaal te behouden en te vergroten, is de Human Capital Agenda (HCA) opgesteld. Centrale doelstelling van de HCA is het verbeteren van de aansluiting tussen onderwijs en bedrijfsleven voor de Topsector Agri & Food en het vergroten van de aantrekkingskracht van de sector op werknemers.

In het kader van deze Human Capital Agenda (HCA) organiseren Agrofoodcluster uit Emmeloord en DLG Benelux tijdens PotatoEurope een Talent Scouting op de tweede dag (2 september) van PotatoEurope 2021.

Deelnemende bedrijven aan PotatoEurope kunnen kosteloos gebruik maken van deze service waarbij de inzet is om MBO en HBO studenten  kennis te laten maken met het bedrijfsleven. Het kan gaan om bijvoorbeeld een afstudeeropdracht, stage of eerste baan.

De deelnemende bedrijven zullen op de website worden vermeld, studenten kunnen vervolgens aangeven met welke bedrijven zij graag kennis zouden willen maken, op basis hiervan zal er een planning worden gemaakt. Deze planning zal voor aanvang van de beurs worden gedeeld met zowel het bedrijf alsmede de student. De Talent Scouting zal plaatsvinden in de conferentieruimte van de beurs.

Naast de vermelding op de website hebben bedrijven ook de mogelijkheid om hun vacatures op te hangen op het Jobboard in hal D, tegenover het restaurant. Download hier het formulier om op te hangen op het jobboard.


Schrijf vandaag nog in voor de 

Talent Scouting!


Deelnemende bedrijven:

nullnull null   null   null

null   null    null     null   null     null 

null   null     null     null   null

null

Sponsors:
null

null

PotatoEurope 2021 is being organised by:


Follow us on social media

arrow_drop_up arrow_drop_down