Onze trotse sponsoren

In Nederland biedt Bayer CropScience SA-NV telers het grootste aanbod gewasbeschermingsmiddelen met een op de Nederlandse markt gerichte onderneming. Vanuit Mijdrecht is het bedrijf actief in het ontwikkelen, distribueren en adviseren van gewasbeschermingsmiddelen.

Professionals kiezen voor Case IH, want wij kunnen terugvallen op meer dan 175 jaar erfgoed en ervaring in de landbouwsector. Krachtige tractoren, maaidorsers en balenpersen, ondersteund door een wereldwijd netwerk van uiterst professionele dealers die er alles aan doen om hun klanten optimaal bij te staan en die de performante oplossingen kunnen leveren die in de 21e eeuw nodig zijn om productief en doeltreffend te werken. En bovendien biedt Case IH zeer nauwkeurige precisielandbouwtechnologie.

BOL | van Staveren is een groothandel op het gebied van brandstoffen, smeermiddelen, propaangas en tankinstallaties. Onze afnemers zijn o.a. agrariërs, transportbedrijven, loonbedrijven, aannemers, grondverzet, gemeenten, industrie en garages. Klanten kiezen voor ons vanwege scherpe prijzen, kwaliteitsproducten en onze kennis

LC Packaging is uw duurzame en betrouwbare partner in aardappelverpakkingen sinds 1923. Wij zijn zowel producent als distributeur van flexibele verpakkingsoplossingen, en Europa’s nr. 1 in aardappelverpakkingen. Met meer dan 98 jaar ervaring, een omzet van 178 miljoen euro in 2020 en meer dan 1,700 werknemers in sales kantoren, productiefaciliteiten en magazijnen in 16 landen specialiseert LC Packaging zich in stipte leveringen vanuit voorraad en in het leveren van op maat gemaakte duurzame verpakkingsproducten aan 26.000 klanten in de industriële en agrarische markt wereldwijd. 

Vanuit haar coöperatieve en agrarische wortels is de Rabobank uitgegroeid tot 's werelds toonaangevende financiële dienstverlener voor de food & agrisector. Deze rol is mede mogelijk gemaakt door de uitgebreide kennis van de bank van de vele schakels in de voedselketen. Deze kennis wordt gegenereerd, verbeterd en verspreid door de afdeling RaboResearch Food & Agribusiness.

Sponsoren:

null

null

PotatoEurope 2021 is being organised by:


Follow us on social media

We use cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down