Jaap Delleman

Afkomstig uit het Brabantse land, geboren met zijn voeten in de rivierklei van het Land van Heusden en Altena, is Jaap Delleman via de praktijk van het werk op diverse boerderijen en de theorie van de Hogere Landbouwschool in Dordrecht terechtgekomen in de journalistiek.

Als autoriteit in de aardappelwereld, met inmiddels ruim 30 jaar ervaring in de aardappeljournalistiek in binnen- en buitenland, weet hij nieuwe ontwikkelingen in aardappelbranche snel en enthousiast te duiden. Deze uitgever van diverse vakboeken en hoofdredacteur van de magazines Aardappelwereld en PotatoWorld beweegt zich als enthousiaste aardappelfan ook graag in het aardappelgewas. Zijn kennis en ervaringen, onder andere opgedaan tijdens het bezoeken van telers en verwerkers op alle continenten, deelt hij met veel verve met een snelgroeiende, internationale lezerskring. Zijn professionele passie en vaardigheid met de fotocamera zorgen ervoor dat zijn geschreven woord wordt aangevuld met sprekende foto’s en portretten.

Naast het uitgeven van magazines en boeken ontwikkelt Jaap, na een recente studie ook gediplomeerd digital marketing professional, samen met zijn ervaringsrijke en gedreven Team Aardappelwereld een vakgerichte manier van offline en online communiceren. Middels deze crossmedia strategie worden spelers in de wereldwijde aardappelbranche voorzien van zowel een platform als een informatiebron.

In een sector die nooit stilstaat, blijft ook deze journalist zichzelf en zijn ondernemingsstrategie onophoudelijk ontwikkelen om alle schakels in de aardappelketen tot dienst te zijn. Een plaats in de vakjury van de PotatoEurope 2021 Innovatie Award is hem dan ook op het lijf geschreven.


Sponsors:

null

null

PotatoEurope 2021 is being organised by:


Follow us on social media

arrow_drop_up arrow_drop_down